Locatie

CULTURAL DIFFERENCES IN BUSINESS MEDIATION
how to deal with it in daily practice. Kaapstad, 6-8 april 2020

LOCATIE
Cultural differences in business mediation wordt gehouden in het Nelson Peace Centre, ongeveer 45 minuten rijden van Kaapstad International Airport. (NB. voor vervoer van en naar het vlliegveld wordt gezorgd).

Het NPC is de plaats waar , i.s.m. de Universiteit van Kaapstad, mediationtrainingen verzorgt. Geen plek in Zuid-Afrika leent zich zo goed voor het zoeken naar vreedzame oplossingen in een dispuut tussen individuele partijen, grote ondernemingen en zelfs landen.

FACILITEITEN
Het NPC beschikt over:

  • Drie trainingscentra, uitgerust met de modernste technologie
  • Een Country Lodge met accommodatie voor max. 40 gasten
  • Conferentie faciliteiten met ruimte voor max. 700 personen

In het NPC worden uitstekende maaltijden verzorgd, vergezeld van wijnen uit de (eigen) wijngaarden. De eerste dag van Cultural differences in business mediation  sluit af met een diner in het NPC. De tweede dag met een traditionele ‘braai’.  Wellicht ten overvloede: Cultural differences in business mediation wordt verzorgd op basis van vol pension.

WIJNLIEFHEBBERS
Het NPC is de creatie van de advocaat Alan Nelson SC, one of MiM’s founders. Het is gebouwd in de uitopers van de Paarl Mountain op het terrein van de Nelson Wine Estate, één van oudste wijnhuizen van Zuid-Afrika. De Nelson Wine Estate  is de laatste tien jaar twee keer verkozen als Best Wine Producer in the Boland Region en was het eerste Zuid-Afrikaanse wijnhuis dat de International Award as South Africa’s ‘Best Business Tourism Destination kreeg.

ADRES

 

MEER LEZEN?
Lees hier meer over Mediation in Motion
Lees en zie hier meer over The Nelson Peace Centre
Lees en zie hier meer over de Nelson Wine Estate en de wijnen