Mediation – Kaapstad april 2020

CULTURAL DIFFERENCES IN BUSINESS MEDIATION –
how to deal with it in daily practice  – Kaapstad, Zuid-Afrika

Beschrijving
Steeds vaker spelen zakelijke mediations zich af in een internationale setting. Deelnemers met verschillende culturele achtergronden, verschillende talen, en met verschillende ervaringen en opvattingen over mediation. Dat stelt de mediator voor extra uitdagingen. Hoe ga je daar als mediator mee om? Bewustwording van culturele én talige hindernissen (zoals active listening, summarising, asking open-ended questions, reframing, en het belang van conditionals) is key bij internationale mediations.

Op 6-7-8 april 2020 organiseert Branch Out de 3-daagse workshop Cultural differences in business mediation – how to deal with it in daily practice. Locatie: Kaapstad, Zuid-Afrika, de place to be op het gebied van interculturele mediation. Inspirerende sprekers zullen vertellen over mediation in Zuid-Afrika na de apartheid en over mediationpraktijken in Rwanda na de genocide. Aan de workshop wordt ook deelgenomen door Zuid-Afrikaanse mediators. Doel is om kennis en ervaringen uit te wisselen tussen Nederlandse en Zuid-Afrikaanse mediators.

Sprekers worden afgewisseld met trainingssessies en rollenspelen, geleid door ervaren (Engelstalige) mediators/trainers. Het programma bevat tevens sociale activiteiten,
inclusief een diner met een woord van welkom van de Chief Justice of South Africa en een excursie en diner op de Tafelberg in aanwezigheid van Wahida Parker, CEO of the Table Mountain Company en ervaren advocaat-mediator.

Cultural differences in business mediation is bedoeld voor ervaren mediators en advocaten die regelmatig begeleiding bieden in zakelijke mediations waarbij culturele verschillen een rol spelen en Nederlands niet de voertaal is.

Locatie
De workshop vindt plaats in The Nelson Peace Centre op 45 minuten van het vliegveld in Kaapstad. The Nelson Peace Centre is een schitterend trainings- en conferentieoord, gericht op met name mediationtraining. Cultural differences in business mediation wordt op basis van volpension georganiseerd.

Programma
Klik hier voor het volledige programma (kleine aanpassingen voorbehouden)

Punten
Deelname aan de workshop geeft 18 PE punten (MfN) of 18 PO-punten i.h.k.v. de Permanente Opleiding Advocatuur.

Prijs
€ 2.750,- voor het volledige programma op basis van volpension (excl. BTW). Vroege vogels-korting: boek vóór 1 december 2019 en ontvang 10% korting! Inbegrepen: transfer luchthaven Kaapstad.
Niet inbegrepen: vliegtickets

Contact en verdere info:
Peter G. Peek / www.branch-out.eu / 06 – 2034 5409 / p.peek@branch-out.eu
Jan Willem Loman / www.reulingschutte.nl 06 – 2244 0570
Aletta Renken / www.alettarenken.nl / 06 – 1894 5960