E-learning

Om de kennis van en vaardigheden in het Engels te consolideren en verder te verbeteren, heeft Branch Out voor een aantal internationaal opererende advocatenkantoren een e-learninginstrument ontwikkeld. De modules van dit instrument kunnen ofwel als achtergrond bij Branch Out-trainingen, ofwel op zichzelf worden gebruikt.
E-Learninginstrumenten worden per opdrachtgever opnieuw geschreven zodat kantoorspecifieke elementen (en/of specialisatie per afdeling) worden meegenomen.
Neem contact met ons op om te bespreken welke vorm van e-learning voor uw kantoor de meest geschikte is.

Webinars

In samenwerking met het Instituut voor Juridische Opleidingen (IvJO) organiseert Branch Out regelmatig Webinars, oftewel seminars die plaatsvinden via het internet. Deelnemers volgen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer, zien en horen de trainer en participeren via vraag-en-antwoordsessies.
Deze webinars hebben een open-inschrijvingskarakter, maar kunnen ook voor één specifiek kantoor worden georganiseerd. In het laatste geval werken we met kantoorspecifieke voorbeelden en krijgen deelnemers een voorbereidende opdracht waarop tijdens het webinar wordt ingegaan.
Neem contact met ons op om te bespreken of (en in welke vorm) webinars voor uw kantoor een geschikte oplossing zijn.

Online Structure Test

Test kosteloos hoe goed uw Legal English is. Ga naar de test en maak de 20 vragen over uw juridische woordenschat en de 20 vragen die uw kennis van Engelse grammatica testen. Na afronding van de test, krijgt u direct de uitslag.
Een uitgebreidere test die uw algemene kennis van het Engels test, vindt u hier. Ook deze test is kosteloos en ook hier krijgt u direct de uitslag.