Peter Peek

Peter Peek

Peter is mede-eigenaar van Branch Out. Hij is afgestudeerd in Kunstgeschiedenis en Scandinavische Taal- en Letterkunde. Peter werkte al meer dan 20 jaar in Sales & Client Services in de trainingswereld en voordat hij met Nicola Courtney Branch Out begon, werkte hij voor een aantal internationale trainingsinstituten. Hij begrijpt de trainingsvraagstukken die organisaties hem voorleggen en weet daar creatieve oplossingen bij te vinden. Zijn klanten zijn voornamelijk overheidsorganisaties en bedrijven uit de farmaceutische en de financiële sector (banken, accountants). De laatste jaren concentreert hij zich op de juridische dienstverlening. Peters realistische en georganiseerde aanpak zorgen ervoor dat klanten dikwijls een langdurige relatie met Branch Out aangaan.
Bij Branch Out is Peter verantwoordelijk voor marketing, verkoop en klantencontact. Hij bespreekt (met Nicola) graag wat er nodig is om trainingstrajecten van de grond te krijgen en aan te passen aan de specifieke omstandigheden en trainingsbehoeften van de klant.

Nicola

Nicola Courtney

Nicola is mede-eigenaar van Branch Out. Nicola is een allround trainer met meer dan 20 jaar ervaring in zakelijke taaltraining en interculturele workshops. Haar specialiteit is schrijfvaardigheidstrainingen Engels (en dan met name voor juridische professionals). Haar internationale achtergrond en ervaring als Director of the Studies voor een grote Europese taaltrainorganisatie heeft Nicola in contact gebracht met een zeer breed spectrum aan cursisten uit de wereld van industrie, overheid, recht, politiek en financiën.
Bij Branch Out is Nicola verantwoordelijk voor het schrijven van trainingsmaterialen (op basis van de achtergrond van cursisten), voor het opleiden en begeleiden van trainers, en het zelf verzorgen van seminars, trainingen en workshops. Zij overlegt met de afnemer van de trainingen (en met Peter) wat voor hen de beste vorm van training is.