Hartelijk dank voor de moeite die u gaat nemen om deze online test te maken. Deze test geeft ons een goed beeld van uw passieve kennis van het Engels. Aan het eind van deze test ontvangt u een score (in procenten). Daarnaast zal u een niveau krijgen die overeenkomt met het Common European Framework of Reference (CEF).

Let wel: de niveaus in het CEF gaan uit van een combinatie van passieve kennis en actief gebruik; deze test geeft ALLEEN een indicatie van uw passieve kennis, het CEF-niveau dat u aan het eind van deze test wordt toegewezen, is dus slechts een benadering van uw werkelijke niveau!!

De test bestaat uit twee delen: deel A (40 vragen – multiple choice) test uw lexicale kennis (woordenschat, voorzetsels, uitdrukkingen etc.) en deel B (40 “open” vragen) test uw grammaticale kennis aan de hand van werkwoordsvervoegingen.

Als u klaar bent met Deel B, klik dan alstublieft op de “verzend test” knop aan het eind. Zo worden de antwoorden opgeslagen, krijgen wij uw resultaten, ontvangt u uw score in procenten en zal u een niveau krijgen die overeenkomt met het Common European Framework of Reference (CEF).

Als u NIET op deze knop drukt, heeft u deze test voor niets gedaan.

Door de vernieuwde AVG / GDPR wetgeving omtrent bescherming van persoonsgegevens informeren we u over ons vernieuwde privacy en cookiebeleid.
Bij het invoeren van uw gegevens voor het maken van de test gaat u akkoord met het Privacybeleid van Branch Out.

Vul hier uw contactgegevens in:

Email adres:

Naam:

Telefoon:

Bedrijfsnaam: